8 Mayıs 2010 Cumartesi

Oh My Gosh!

Categories:

  Evet yazımın başlığı "Oh my Gosh" çünkü yeni öğrendim bu kalıbı...Daha doğrusu herşey haftaiçi serviste yiğitcanla sıkılıp müzik dinlememizle başladı :-)

 Ben usher'ın aksanının kötü olduğunu falan düşünüyordum çünkü telefondaki sözler böyleydi yiğitcan ise tamamen farklı bir kelime olduğunu söyledi..Sonuç tabikide yiğitcan kazandı... "Oh My Gosh!" Allahın adını ağzına çok sık almak istemeyen amerikalıların kullandığı bir kalıpmış. Bana biraz saçma geldi ama yapacak bir şey yok :-D
 
 Üstte gördüğünüz resime gelince anladığınız üzere resim "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" filminin. Çünkü filmi bugun izledim ve gerçekten çok beğendim. Filmin iyi bir kadrosu var ama oyuncularımızın daha ilk yılları.Öyle ki Jason Statham'ın daha ilk filmi.Yönetmenimiz ise Guy Ritchie kendisini sonu sürprizli olan filmlerden biliyoruz ki son filmi "Sherlock Holmes" ben onuda çok beğenmiştim buna da bayıldım.Anlaşılan beğenen tek ben değilmişim ki bu filmi izleyen Brad Pitt telefonla Guy Ritchie'ye bir sonraki çekeceği film olan Snatch'de oynamak istediğini belirtmiş.Filmin konusu hakkında pek birşey söylemek istemiyorum ama komedi ve suç bir arada doğruyu söylemek gerekirse ben çok güldüm.Her nekadar arada uyusamda bu filmden değil benim uykusuzluğumdan olsa gerek.Eğer izleyecek film arıyorsanız işte size güzel bir tercih. Bu arada filmi indiren ve izlememi sağlayan Buğra'ya da teşekkür etmek lazım.:-D
 Bugün bloga girdiyseniz mustafa'nın yazılarını görmüşsünüzdür.Kendisi genel olarak spor hakkında yazacak ama herhangi bir konuda yazısıda olabilir o konuda serbest.Eğer evine internet bağlanırsa çağdaş'da yazmaya başlayacak ki o daha çok izlediği filmler ile Lost ve House M.D. hakkında yazacak.Gerçi Lost bitmek üzere ama o zamanda başka dizi bulur o sıkıntı yaşamaz.

 Önümüzdeki hafta okulumuzda Kültür Sanat Festivali var yani hafta boyu etkinlikler perşembe günü ayran günü ve cuma günü sonuncu sınıfların kep töreni.Bu hafta içi okulda şiir dinletisi  tiyatro bucaspor futbolcuları ile söyleşi falan var.İsteyenler programa buradan  bakabilir.Bucaspor demişken galiba şuan süperlige çıkmak üzereler şimdiden tüm bucalıları kutlayayım buradan:-)

 Benden şimdilik bu kadar.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hepiniz hoşçakalın...

Bu yazıyı paylaş

Related Posts

6 Response to Oh My Gosh!

Adsız
8 Mayıs 2010 22:31

oğlum bunu biliyodunuz yaa. bi de bana mentalite diye abuk abuk kelimeler söylüyosunuz :D
bu arada rabia ben

Adsız
8 Mayıs 2010 22:32

bilmiyodunuz*

8 Mayıs 2010 22:33

abuk sabuk mu:D sana sınavda çıkacak dedim takmadın ertesi gün sınavda çıktı:D

Adsız
8 Mayıs 2010 22:37

farketmeez 99 alırım sınavdan :D

8 Mayıs 2010 22:38

sen o sınavdan 99 al gel ne istersen alacağım

Adsız
13 Mayıs 2010 11:11

adımı nie büyük harfle yazmadın len?

Yorum Gönder