30 Mayıs 2010 Pazar

Anna Karenina

Categories:

 Nasılsınz Blog?Bilmiyorum yazıları okuyor musunuz ama ben yazmaya devam ediyorum:) Bu yazı ise bir kısmınıza hitap edecek sanırım.Çünkü bizden başka Anna Karenina'yı okumak zorunda olan okul olduğunu sanmıyorum.

 Etrafımdakilere ve kendime bakacak olursam çoğunluk henüz kitabı okumayı bitirmiş değil -ki başlamamamış olanlar bile var:D-ama bu sınavda 20 soru çıkacak kitaptan ve bu sorular bir şekilde yapılmalı.

 Bende bunun için internette biraz bakındım ve Anna Karenina'nın filminin türkçe dublajlı 1997 yapımı versiyonunu buldum.Bilerek bu versiyonu aradım çünkü daha eski yapımlar sıkıcı olabilir özellikle düşük görüntü kalitesinden dolayı izlemek istemeyebilirsiniz diye düşündüm.Ve izlemek isteyenler için filmi paylaşayım dedim kitabı okumamış olsa bile filmi izlesin 20 sorudan bir kısmını yapabilir belki diye. Tamam belki sadece film izleyerek yapılamayacak bir kitap ama  kitabı bitiremeyecekseniz izlemekte sakınca yok hatta artısı bile olur bence.

 Çok konuştum yine en iyisi filmden birkaç kare ve filmin linklerini koyayım. Eğer düzgün bir özet bulursam yakında onuda sizinle paylaşacağım ama şuan hiç bakınmadım.




Sinemalar.com emiLia adlı kullanıcı
"Sanırım Anna Karenina bir kitap olarak şu ana kadar okuduklarımın en iyileri arasında yerini almış durumda..Tolstoy'un edebi muhteşemliği kitabına yansımış..Hiçbir ayrıntıyı, derinliği atlamamış..
Kitabın filminin olduğunu duyunca açıkcası o mükemmel kitabı filme aktarmayı beceremezler diye düşünmüştüm ama izlediğimde gerçekten büyülendim.Sophie Marceau'nun performansına hayran kaldım.Bir kadının iç çekişmelerini, aşkını çok iyi bir şekilde yansıtmış izleyiciye..."

İndirmeden izlemek için buraya tıklayıp View Stream'e basın.
İndirmek için ise buraya tıklayp Free demeniz yeterli.

 

Bu yazıyı paylaş

Related Posts

1 Response to Anna Karenina

5 Haziran 2010 14:10

kitabı okumadım ama filmini beğendim.konusuna göre usturuplu bi film olmuş :)

Yorum Gönder